VELKOMMEN

Velkommen til KREATIVE BLOGGERE, en samleside for norske hobbybloggere og -entusiaster. Her finner du noe for enhver, og hvis du har lyst til å ha din egen blogg med på listen vår så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Kom gjerne med innspill og forslag til nye kategorier, her kan alle være med!

Kontaktinformasjon i form av mailadresse finner du til venstre lenger ned på siden.Helgeutfordring - er du med?

Hei alle sammen!

Litt i overkant travelt hos undertegnede om dagen - men sånn er det vel når sommerferien definitivt er over og hverdagen vender tilbake for fullt. Den planlagte utfordringen har derfor latt vente på seg, men nå er det klart for å vise frem sine kreative evner.

Utfordringen er rett og slett at du lager et innlegg og viser oss SOMMERPROSJEKTET ditt. Dette kan være noe du har scrappet, strikket, heklet, sydd, fotografert, bakt, plantet... Kun egen fantasi setter grensen!

Da håper jeg på mange inspirerende innlegg - og kanskje nettopp du tipser oss om noe som kan gjøres om til et høstprosjekt for oss andre?


Foto: Raymond Gehman, fra Allposters.no

GOD HELG folkens - vi liker fredager! :o)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Fin utfordring! Skal tenke gjennom hva jeg skal velge ut ;-) Hva er planen? Legge innlegget på bloggen og så poste link i kommentar? Ha en fin fredag, er helt enig, vi liker fredager! :-)

Heidi sa...

Hei

Her er et innlegg med to av mine små sommerprosjekter :-)

http://passeligdose.blogspot.com/2010/07/sommerpusslerier.html