VELKOMMEN

Velkommen til KREATIVE BLOGGERE, en samleside for norske hobbybloggere og -entusiaster. Her finner du noe for enhver, og hvis du har lyst til å ha din egen blogg med på listen vår så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Kom gjerne med innspill og forslag til nye kategorier, her kan alle være med!

Kontaktinformasjon i form av mailadresse finner du til venstre lenger ned på siden.Tips | Hobbybøker fra utlandet

Da er vi godt i gang med oppstarten av Kreative Bloggere, kjempegøy med så fin respons og at mange allerede har hengt seg på :o)

Vi må ha litt dynamikk på siden vår, og for å få sparket i gang "ballet" så tenkte jeg i dag å tipse om at det ofte er veldig lønnsomt å kjøpe f.eks. hobbybøker fra utenlandske nettbutikker. Det er ikke toll på bøker, så det eneste som tilkommer i tillegg til prisen på boka, er fraktkostnader. Dette er som regel høyst overkommelig.

De to bøkene under her er eksempler på tilbud hos britiske Amazon.

"Tips for vintage style" får du nå til GBP 5,26 - mens boken med merkelapper og klistremerker koster BARE 3,73 GBP. Med dagens vekslingskurs på britiske pund blir det hhv ca 50,- og 35,- norske kroner. Løp og kjøp! :o)

Men altså; husk porto!
Det er veldig enkelt å shoppe fra utenlandske nettbokhandler, jeg har brukt både Amazon og amerikanske Barnes&Noble med stort hell mange ganger og kan trygt anbefale dem. (Obs på at det som regel er noe lenger leveringstid fra amerikanske nettsteder.)

Hvis du har gode tips om hobbybøker og nettbokhandlere så legg igjen en kommentar til oss andre :o)

2 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Jeg vil også anbefale amazon.co.uk!!
Bestilte faktisk hos dem på tirsdag og tror du søren meg ikke det sto en mann på døren min på torsdag kl 15?! Fikk helt sjokk jeg :D

Klem Madelén

Unknown sa...

Jeg anbefaler varmt The Book Depository, de har fri frakt på alt! Har bestilt fra dem mang en gang, og alt kommer i posten nesten straks etter, kjempeflotte! Ha en alle tiders dag!